Nieuws

Hier vindt u alle activiteiten die Stichting DOET de laatste tijd verricht heeft.

Knuffelmiddag

Op vrijdag 18 januari 2019 heeft er, in Peize, een knuffelmiddag met dieren plaatsgevonden, in het tehuis Hoprank. Met een opkomst van meer dan 25 bewoners is deze middag een groot succes geworden. Met twee honden en vier cavia's hebben de bewoners, van het tehuis, lekker kunnen knuffelen. Daarnaast werd er koffie en thee gedronken en nog wat lekkers gegeten. Het was een zeer gezellige dag voor zowel de bewoners, de dieren en de medewerkers.

Vanuit Stichting DOET bedanken we zorgboerderij de Stiep voor de cavia's en de twee families die hun honden hebben uitgeleend voor dit evenement.

Kerstmarkt

Op 15 december 2018 hebben we pony's geregeld voor de kerstmarkt aan de Van Lenneplaan in de Wijert. Met deze pony's hebben we ponyritjes georganiseerd voor kinderen. Het was een groot succes, zowel de bezoekers als de pony's hebben een leuke dag gehad.