Trimhonden

Terra Trimsalon

Het project trimhonden is ontstaan in samenwerking met een docent van Terra MBO Groningen. De docent geeft trimlessen aan de medewerkers van Stichting DOET, maar daarvoor moeten ze wel zelf trimhonden regelen.

Medewerkers van Stichting DOET trimmen honden voor €12,50. Op deze manier leren ze om professioneel te trimmen en behalen ze hun trim certificaat. Het geld word geïnvesteerd in onder andere nieuwe trimspullen (shampoo's, scharen, tondeuses, etc). Het is een win win situatie. De honden zijn goedkoop getrimd en de medewerkers leren trimmen.

De medewerkers bellen hondeneigenaren op die zich hebben aangemeld bij ons om te vragen of hun hond nog getrimd moet worden. Zo ja dan spreken ze een datum met elkaar af en komt de eigenaar de hond brengen en een tijdje later weer ophalen.