Projecten

Binnen Stichting DOET draaien verschillende projecten. Er zijn de afgelopen jaren veel verschillende soorten projecten gerealiseerd. Hieronder vindt u een selectie van lopende en afgelopen projecten die door Stichting DOET zijn uitgevoerd.

Dier in de klas, ’t Sterrenpad

Basisschool

Bij ons project gaan wij iedere vrijdagochtend naar de basisschool `t Sterrenpad in Nuis toe. Tijdens deze dagen gaan de medewerkers een plan opstellen om een geschikt dier uit te zoeken voor in de klas.  Dit doen we samen met de kinderen van `t Sterrenpad. De kinderen gaan zelf informatie opzoeken en wij coachen ze hierbij.

Lees meer: Dier in de klas, ’t Sterrenpad

Trimhonden

Terra Trimsalon

Het project trimhonden is ontstaan in samenwerking met een docent van Terra MBO Groningen. De docent geeft trimlessen aan de medewerkers van Stichting DOET, maar daarvoor moeten ze wel zelf trimhonden regelen.

Lees meer: Trimhonden